2023 Hava Ambulansı Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Hava ambulansı kiralama fiyatları, ihtiyacı olan kişi ya da kurumlarca araştırılan konuların başında yer almaktadır. Hava ambulansı kiralama günümüzde sık tercih edilen durumlardan birisidir.

Günümüzde acil durumlarda müdahale ve taşıma hizmeti yapabilmek adına hem devlet hem de kişisel olarak gerçekleştirilebilen durumlardan birisidir. Hastaların acil olarak ulaşılması gereken yere götürülmesinde etkili olmaktadır.

Sağlık söz konusu olduğunda hastaların kontrol altında belirlenen noktaya taşınması gerekir. Hayati belirtileri takip edebilmek amacıyla hava ambulansı kiralama hizmeti satın alınır.

Tüm bunlardan sebeple hava ambulansı kiralama fiyatları merak edilmektedir.

Helikopter Ambulans Fiyatları Ne Kadar? 2023 Hava Ambulansı Kiralama Fiyatları

Çeşitli firmalar tarafından hizmet olarak sunulan kiralık hava ambulansı fiyatları değişiklik göstererek hesaplanmaktadır.

İnternet üzerinde her ne kadar belirli fiyatlar belirtilse de bunlar güncelliğini yitirmiş olabilmektedir. Bununla birlikte firmadan firmaya değişim söz konusudur.

Sadece bununla kalmayarak, aynı zamanda hava ambulansı ile gidilecek güzergah neticesinde de fiyatlarda oynama söz konusudur.

2023 yılı itibariyle hava ambulansı kiralama fiyatları ortalama olarak 1 saatlik bir uçuş güzergahında 4.500 Euro + KDV şeklinde belirtilir. Ancak firmalar bazında değişim olduğundan daha uygun fiyatlı bulabileceğinizi unutmamanız gerekir.

Uçak Ambulans Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Güncel hava ambulansı kiralama fiyatları belirlenirken firmalar tarafından dikkate alınan bazı unsurlar bulunmaktadır. Etkileyici faktörleri bilmek, kiralık hava ambulansı seçimi sırasında da belirleyici olmaktadır.

Fiyatlar:

  • Firmanın elde etmek istediği kâr oranı,
  • Uçuşların güzergahları,
  • Ortalama uçuş mesafesi,
  • Uçuş yapılacak şehir ya da ülkeye bağlı olarak lazım olan belgelendirmeler,
  • Kiralanan hava ambulansı modeli,
  • Hava ambulansının kapasitesi ve sahip oldukları belirleyicidir.

Ambulans Uçak Kiralama Nasıl Yapılır?

Hava ambulansı kiralama yapabilmek için öncelikle doğru bir firma seçimi yapmak gerekir. İhtiyaçlarınızı tam olarak karşılayacak firma bulduktan sonra doğrudan iletişime geçmelisiniz.

İhtiyacınız olan kiralık hava ambulansı için güzergah bilgilendirmesi, ortalama uçuş süresi ve gerekirse izin belgeleri adına görüşme talep etmelisiniz.

Bilgileri karşılıklı yaptıktan sonra firma tarafından size hava ambulansı kiralama ücreti belirtilecektir. Ödemeler yapıldıktan hemen sonra uçağı kullanabilirsiniz.

Virajet bu noktada hizmet talep eden siz müşterilere son teknoloji, tam donanımlı, rahat ve konforlu hava ambulansı modelleriyle uygun fiyat kapsamında hizmet vermeye devam ediyor.



Bir yanıt yazın

0552 330 37 09